O podjetju

Podjetje Kamnoseštvo Granital je podjetje v zasebni lasti, ki ga je ustanovil Marko Vasiljević. Imamo 15 let izkušenj v kamnoseštvu ter več kot 40 vrst materiala na zalogi. Smo malo podjetje, ki se ukvarja z obdelavo in predelavo naravnih kamnov, kot so marmor, granit in tehnični kamni. Nudimo tudi prevoz in montažo kamna.

Naša konkurenčna prednost je, da imamo vse pod eno streho. Ponujamo strokovno svetovanje o najbolj primerni izbiri materiala, katerega vam tudi narežemo in vgradimo. Uporabljamo samo vrhunska lepila in materiale.

Večina podjetij v naši panogi uporablja zunanje izvajalce za dokončanje del, pri nas pa za vas od začetka do konca poskrbimo mi.

Vabljeni v naše poslovne prostore, v kolikor imate še dodatna vprašanja, pa se priporočamo za telefonski klic. Vedno smo dosegljivi na 041 765 308.

IŠČETE ZAPOSLITEV?

Vas zanima razgibano delo v svetu kamnoseštva? Si želite novih izzivov? Želite biti del izkušene ekipe strokovnjakov, ki se ukvarja z obdelavo in predelavo naravnih kamnov, kot so marmor, granit in pa drugi tehnični kamni? Potem je Kamnoseštvo Granital pravi naslov za vas.

Pokličite nas in se dogovorite za sestanek ali pa nam vaš življenjepis pošljite na spodnji elektronski naslov in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

KAKO DO NAS?

DODATNE INFORMACIJE

Kamnoseštvo Granital - Cesta v Log 16 - +386 41 765 308
Pokličite nas!