Izhajamo iz tradicije

O nas

Pri Kamnoseštvu Granital se zavedamo, da je kamnoseštvo več kot samo posel – je naša strast. Zavezani smo k tradiciji in kakovosti ter ponosno nudimo profesionalno obravnavo vseh naših strank. Z našimi storitvami želimo preseči vaša pričakovanja in vam zagotoviti trajne in estetsko dovršene izdelke. 

Z več kot 15 leti izkušenj v kamnoseštvu ter široko paleto več kot 70 vrst materiala na zalogi smo specializirano malo podjetje, ki se ukvarja z obdelavo in predelavo tehničnih kamnov in naravnih kamnov, kot sta marmor in granit.

Pri Kamnoseštvu Granital vam nudimo širok izbor izdelkov, med katerimi so tudi okenske police, nagrobni spomeniki, granitne stopnice, kuhinjski in kopalniški pulti, kaminske obloge in police, granitni tlaki, okrasno kamenje, dekorativni kamen, kamnite mize, zidne obloge in fasade ter granitni portali. 

Naša prednost je, da vse storitve izvajamo pod isto streho – od izmere do montaže. Brez posrednikov poskrbimo za vse faze projekta, kar nam omogoča večjo kontrolo kakovosti in zagotavlja vaše zadovoljstvo. Ponosni smo na to, da vam lahko ponudimo celovito storitev, ki vključuje tudi prevoz in montažo izdelkov.

Cenovno ugodno

Kamnoseški izdelki

Kamnoseštvo granital

Izvajamo tudi montažo z brezplačno dostavo

Okenske police izdelamo v 1 do 2 dneh in jih v primeru naročene montaže tudi brezplačno dostavimo.

Pošljite povpraševanje

Kamnoseštvo granital

Pogosto zastavljena vprašanja

Kamnoseški izdelki predstavljajo trajen element ambienta, zato je pomembno, da so pravilno izbrani in kakovostno izdelani.

Pogosta vprašanja