DODATNE STORITVE

PRENOVA & VZDRŽEVANJE NAGROBNIKOV

KLESANJE, PESKANJE IN GRAVIRANJE ORNAMENTOV

ZLATENJE IN SREBRENJE ČRK

DODATKI ZA NAGROBNIKE

Nagrobne hiške

Oplemenite nagrobnik svojih ljubljenih z unikatno hiško, ki bo skupaj s sijem sveče vašemu grobu dala čudovit izgled.

Vaze

Kaj je lepšega od prekrasnih cvetlic v elegantni, kamniti vazi? Naj mesto, kjer počivajo vaši dragi, izgleda lepo skozi celo leto.

NAŠE PREDNOSTI – ZAKAJ IZBRATI GRANITAL

Več kot 100 spomenikov na zalogi.

V našem skladišču lahko najdete več kot 100 različnih spomenikov, med katerimi lahko izbirate.

Tu smo za vas

Spomenik vam lahko po vaših željah izrišemo ter izdelamo, ves čas pa smo na voljo, da vam svetujemo.

14 dni

Nagrobni spomenik vam izdelamo v največ 14 dneh od vašega naročila.

Montaža z brezplačno dostavo

Če se odločite za našo montažo, vam material brezplačno dostavimo.

LASTNOSTI NAGROBNIH SPOMENIKOV

Nagrobni spomenik je obeležje in simbol posvečen spominu na nam pomembne osebe. Izbira naravnega kamna pri nagrobnem spomeniku predstavlja večnost in neminljivost. Prav naravni kamen je najpogostejša izbira, ko se odločamo za izdelavo nagrobnega spomenika.

Pri izdelavi in oblikovanju nagrobnih spomenikov ustvarjamo oblike, ki ponazarjajo različne simbole življenja, smrti, večnosti, oziroma zgolj všečne oblike, katere določimo skupaj s strankami. Skupaj s stranko bomo določili obliko, material in vse ostale podrobnosti na nagrobniku. Zavedamo se pomembnosti nagrobnega spomenika, zato vam bomo strokovno svetovali in vas popeljali skozi celoten proces od zamisli glede oblike nagrobnega spomenika, urejanja dokumentacije potrebne za postavitev nagrobnega spomenika do strokovne izvedbe montaže nagrobnega spomenika.

Izdelujemo tako klasične kot moderne nagrobne spomenike, enojne nagrobne spomenike, dvojne nagrobne spomenike, žarne nagrobnike in spomenike pod spomeniškim varstvom.

Vabimo vas, da se oglasite v naši poslovalnici na naslovu: Cesta v Log 16, 1351 Brezovica. Ali pa se za sestanek dogovorimo na željenem pokopališču, kjer se bomo glede na vaše želje, potrebe in zahteve dogovorili za nagrobni spomenik.

Kamnoseštvo Granital - Cesta v Log 16 - +386 41 765 308