LASTNOSTI ZIDNIH OBLOG IN FASAD

Ob današnji pestri ponudbi materialov za izdelavo zidnih in fasadnih oblog se zelo hitro znajdemo v dilemi, kateri material je za izbrani objekt najbolj ustrezen. Kamnite zidne in fasadne obloge s svojim videzom poudarijo individualnost in lepoto vsakega prostora in objekta. Kamnite zidne in fasadne obloge skupaj s katerim koli drugim gradbenim materialom ustvarijo dovršen in zaključen videz vsakega objekta.

Kamnite zidne in fasadne obloge srečujemo praktično povsod: na hišah, modernih objektih, kjer je poudarek na čistih linijah, klasičnih stanovanjskih hišah, blokih itd. Torej kamnite zidne in fasadne obloge, naj si bo marmor ali granit, apnenec ali travertin, peščenjak ali skrilavec, kvarcit ali porfir, tvorijo skupaj z ostalimi gradbenimi materiali popolno celoto.

Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri kamnitne zidne in fasadne obloge in vam jo glede na dolgoletne izkušnje tudi kakovostno vgradili.

NAŠE PREDNOSTI – ZAKAJ IZBRATI GRANITAL

Vse pod isto streho – od izmere do montaže.

Vsa dela, od načrtov do končne montaže opravimo mi, brez posrednikov.

Več kot 70 vrst materialov na zalogi.

V našem skladišču lahko najdete več kot 70 različnih visokokakovostnih materialov, med katerimi lahko izbirate.

Razrez materialov v enem dnevu.

V naši delavnici vam v le enem dnevu razrežemo material na želene dimenzije in vam s tem prihranimo veliko dragocenega časa.

Montaža z brezplačno dostavo

Naši izkušeni mojstri vam materiale na dom brezplačno dostavijo, nudimo pa tudi profesionalno montažo.

DODATNE INFORMACIJE

Kamnoseštvo Granital - Cesta v Log 16 - +386 41 765 308
Pokličite nas!