NAŠE PREDNOSTI – ZAKAJ IZBRATI GRANITAL

Vse pod isto streho – od izmere do montaže.

Vsa dela, od načrtov do končne montaže opravimo mi, brez posrednikov.

Več kot 70 vrst materialov na zalogi.

V našem skladišču lahko najdete več kot 70 različnih visokokakovostnih materialov, med katerimi lahko izbirate.

Razrez materialov v enem dnevu.

V naši delavnici vam v le enem dnevu razrežemo material na želene dimenzije in vam s tem prihranimo veliko dragocenega časa.

Montaža z brezplačno dostavo

Če se odločite za našo montažo, vam material brezplačno dostavimo.

LASTNOSTI GRANITNIH STOPNIC

Stopnice iz naravnega kamna so glede na lastnosti in barvni spekter, ki ga le ta nudi, odlična izbira za vaša stopnišča, najboj pogosto so stopnice izdelane iz granita – granitne stopnice. V ponudbi imam granitne stopnice, marmorne stopnice in stopnice izdelane iz tehničega materiala. Takšne stopnice so trajna rešitev, ki se bo glede na neuničljivost stopnic, preprosto vzdrževanje stopnic in brezhiben izgled stopnic tudi cenovno najbolje obrestovala.

Za notranje stopnice, za katere svetujemo uporabo granita – granitne stopnice, marmojra – stopnice izdelane iz marmoraj in tehničnega kamna – stopnice izdelane iz tehničnega kamna. Za notranje stopnice uporabljamo poliran granit,marmor ali tehnični kamen. Za zunanje stopnice svetujemo uporabo granita – granitne sopnice, ki so v večini primerov izdelane iz žganega ozroma proti zdrsnega granita. S strokovnim svetovanjem pri izbiri materiala za stopnice (granitne stopnice, marmorne stopnice, stopnice iz tehničnega kamna) poskrbino, da stopnišče v vašem domu ali poslovnem prostoru postane pomemben člen celote.

Granitne stopnice, marmorne stopnice ali stopnice iz tehničega materiala – kamna vam izdelamo v 1-3 delovnih dneh, poskrbimo pa tudi za vrhunsko kakovost montaže granitnih stopnic, marmornih stopnic ali stopnic iz tehničnega materila – tehničnega kamna.

MOŽNA OBDELAVA ROBOV

Granital 1

Granital 2

Granital 3

Granital 4

Granital 5

Granital 6

DODATNE INFORMACIJE

Kamnoseštvo Granital - Cesta v Log 16 - +386 41 765 308
Pokličite nas!